Viime viikonlopun vietimme koko porukalla parsonien syysleirillä Kaarinassa. Oli mukava nähdä tuttuja sekä tutustua uusiin parsonisteihin. Sunnuntain epävirallinen MH-luonnekuvaus oli todella mielenkiintoinen. Varsinkin toisena aaveena esiintyminen oli hauskaa. Siinä oli naurussa pitelemistä, kun yksi kuvaukseen osallistuneista koirista otti leikkiasennon haamujen lähestyessä, Lauantaina leirillä vieraili myös Ruun veli Martti. Ruun mielestä Martin kanssa oli kiva painia.

Ruu ja Martti leikkii:

Sunnuntai-iltana sain iloisia uutisia Roosan lapsesta Emmasta (Starrose Ready To Love), joka oli suoriutunut toko-kokeessa voittajaluokassa niin hyvin, että pääsee seuraavalla kerralla osallistumaan erikoisvoittajaluokkaan. Täytyy sanoa, että se on Roosan lapselta todella upea suoritus ja on hienoa, että Riikan kärsivällisyys on riittänyt näinkin pitkälle =)

Maanantai menikin sitten lepäillessä ja leiristä toipuen.

Tiistaina käväisimme Ruun kanssa toisen kerran koirakoulussa. Saimme kotiläksyksi alkaa opetella maahan menoa. Se alkaa jo sujua siten, että ohjaan kädellä ja namilla. Ruu osaa myös jo istua ja seistä eli aikas hyvällä mallilla ollaan, kai =)

Keskiviikkona meillä oli Rasmuksen agilitytreenit. Myös Ruu pääsi mukaan ja sai mennä muutaman kerran suoran ja lyhennetyn putken läpi. Siitä se lähtee.

Torstaina kävimme ekalla rokotuksella. Ruu ei tainnut huomata mitään. Armikin oli samaan aikaan siellä ja tytöthän pistivät painiksi vastaanottoaulassa. Rokotuksen jälkeen suuntasimme vielä parson-lenkille.

Perjantaina kävimme kylässä Armin luona.