Etten ole näköjään taas tännekään ehtinyt kirjoitella. Yritän nyt jotain muistella, mitä ollaan parin kuukauden aikana tehty.

Rasmus kävi lokakuun lopulla silmätarkastuksessa ja kaikki oli ok. Viime lauantaina osallistuin Rasmuksen kanssa Parsoneiden agilitymestaruuskilpailuihin ja tulimme nollaradalla toisiksi . Muuten emme olekaan syksyn aikana kisanneet, mutta treenattu on.

Ruu täyttää huomenna 5kk ja sen kunniaksi menemme viikonloppuna ensimmäiseen pentunäyttelyymme. Hampaat ovat lähteneet hyvin, nyt vain ootellaan että miten ne uudet sinne suuhun asettuu. Agilityn alkeitakin olemme aina välillä kokeilleet. Lähinnä putkeen menoa, joka sujuu jo (liiankin) hyvin sekä hyppyesteiden välistä kuljetusta. Pääharrastuksen Ruun kanssa on ollut koirakoulu. Olen kyllä ollut todella tyytyväinen kurssin vetäjään, joka on todella paneutunut asiaan ja jaksaa vastata kysymyksiin sekä antaa hyviä vinkkejä eri tilanteisiin. Kurssilla olemme opetelleet tähän mennessä naksuttimen kosketuskepin ja -alustan käyttöä, luoksetuloa ja hihnassa kulkemista.