Vuosikin ehti jo vaihtua, mutta tässä vielä loppuvuoden (2010) kuulumisia. Ruu osallistui siis marraskuun lopulla Tampereen pentunäyttelyyn ollen pikkupentujen toinen kp:lla. Tämä oli hieno tulos, sillä Ruu ei suostunut oikein kävelemäänkään ja paikallaan seisominenkin tuotti vaikeuksia. Tämä johtui siitä, että näyttely järjestettiin hevosmaneesilla ja hevosen kakka oli Ruun mielestä paljon parempaa kun  keitetty sydän ;). Helmikuun alussa menemme Parkanoon näyttelyyn. Toivotaan, että siellä tuo esiintymispuoli sujuisi hiukan paremmin.
 
Agilityä olemme käyneet treenailemassa Rasmuksen ja Ruun kanssa. Rasmuksella on ollut  nyt hyvä fiilis päällä, joten sen kanssa täytyy mennä tässä kevään aikana kisaamaan. Ruukin tykkää kovasti treenailla kentällä, vaikka emme vielä kovin tosissaan agilityä siellä teekään. Ruun kanssa olen harjoitellut kosketusalustaa kontakteja ajatellen, luoksetuloa ja ohjaajan seuraamista sekä pujottelua. 
 
Roosa nauttii eläkeläisen elämästä. Kunhan pääsee välillä ulkoilemaan, niin sitten voi taas nukkua ja tietenkin syödä. Joskus sen tosin täytyy pitää noille nuoremmille kakaroille jöötä, ettei ne vaan luule itsestään liikoja.

Tässä vielä muutama kuva Ruusta. 

Oli pakko napata kuva, kun on niin harvinaista, että Roosa ja Ruu nukkuvat vierekkäin. Roosa on varmaan ollut liian väsynyt vaihtaakseen paikkaa.

Ruu poseeraa.

Tonttutyttö.

"Voisko nää vermeet jo ottaa pois, please!"